A COLOP és Trodat márkák gyakorlatilag szinte minden irodai bélyegzési feladatra megoldást nyújtanak, a hagyományos "nyeles" kézi bélyegzőktől a modern önfestékező bélyegzőkig.

A dátumos és dátum nélküli bélyegzők közül a normál irodai használatra műanyagházas, fokozott igénybevételre fémházas bélyegzőket, irodán kívüli használatra zsebbélyegzőket kínálunk. A méretválaszték világszerte egyedülállóan széles. A kreatív termékfejlesztésnek köszönhetően a termékcsoportok közül többet világelsőként és szabadalmakkal védve hozott forgalomba a COLOP.

A szöveglemez az egyik legfontosabb része bélyegzőjének. Cégünk felhagyott a fotopolymeres bélyegző szöveglemez készítési technikával és átváltott a korszerű CO2 lézervágott szöveglemezekre melyek precíz, tartós és kristálytiszta nyomatot biztosítanak.

Lehetősége van PDF állomány feltöltésére is, amennyiben valamilyen vektorgrafikus programban megszerkesztette bélyezgő lenyomatát. Fontos, hogy vektoros grafika legyen, csak így tudjuk garantálni a tűéles nyomatot.

Amennyiben ezen választék nem megfelelő Önnek, kérjük látogasson el Bélyezgő webáruházunkba, ahol mindent megtalál:

www.belyegzos.hu

A webáruházon keresztül rendelt bélyegző esetén üzenetben küldünk értesítést az elkészülés idejéről. Személyes megrendelésnél akár meg is várható a bélyegző, munkától függően nagyjából 20 perc.

Bélyegzőkészítés

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft


Elakadt? Segítségre van szüksége?

GYIK Kapcsolat Egyedi árajánlatot kérek