Dokumentumainak gyors összefűzésére

Műanyag spirálozás

Színek, bővíthetőség

A műanyag spirálozás, többféle színben, választható elő- és hátlappal, utólag bontható, bővíthető kötési lehetőséget kínál. Az elő- és hátlapok a különböző színű fóliáktól, a sokféle felületű és színű kartonokig széles skálán rendelkezésre állnak. A műanyag spirálozást A4 méretig vállaljuk. A szolgáltatás megvárható.

Fém spirálozás

Elegancia, robusztusság és tartósság jellemzi ezt a kötéstechnikát. Fémspirál használatakor max. 125 lapot tud tartósan összekötni. Optikailag egy "csemege", és nagy stabilitás jellemzi, ezen kívül a vastag prezentációkat is könnyedén lapozhatja 360˚-os szögben... A szolgáltatás megvárható.

Fémsínes kötés

Bonthatatlanság, elegancia

A fémgerinc kötés egy nagyon elegáns és stabil (kézzel szétszedhetetlen) dokumentumot eredményez. Átlátszó vagy áttetsző előlappal és karton hátlappal készül, mely jó tartást ad 10-20 lapnak is, de nem merev mint a a bőrkötés. Ajánlott szép, igényes munkák (árajánlat, prospektus, stb...) elkészítéséhez. Ugyanazzal a mechanikai kötési eljárással készül mint a diplomakötés. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a már bekötött munkát kinyissuk, és igény szerint lapot cseréljünk benne, további kimaradt lapot tegyünk bele és ezután visszakössük. Kisebb mennyiség esetén megvárható.

Műanyag iratsín

Gyorsaság, egyszerűség

Az iratsínes kötés legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzá semmilyen gép, kézzel, egyszerűen összefogható vele akár 130 lap. Bontható, bővíthető, gazdaságos megoldás.

Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft


Kapcsolódó termékek

Diploma, szakdolgozat kötés

Diploma, szakdolgozat kötés

Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológia nem csak gyors, de tartós és igényes is. A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (min. 50 oldal). Gerinc aranyozása: 762,- Ft. A kötés ára három sor aranyozását foglalja ma..

Diploma, szakdolgozat kötés kiegészítő szolgáltatások

Diploma, szakdolgozat kötés kiegészítő szolgáltatások

Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológiának köszönhetően akár 1 óra alatt is elkészítjük. Ez az eljárás nem csak gyors, de tartós és igényes is. A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (30-40 oldal). Gerinc aranyozása: 76..

Laminálás

Laminálás

Dokumentumainak tartós védelemét a laminálással biztosíthatja: a folyamat során a papírlapot műanyag fóliával vonjuk be, így az jóval ellenállóbb lesz a mechanikai sérülésekkel, a szennyeződéssel és a nedvességgel szemben. A névjegy mérettől (90x50mm) egészen az A2-es (420x596mm) méretig tudjuk végezni. Létezik matt és fényes felületű fólia is. Készleten valamennyi méretben van fényes fólia..

CD nyomtatás, másolás

CD nyomtatás, másolás

Nyomtatásnál kétféle lehetőség közül választhat: közvetlenül a korongra nyomtatunk vagy etikett matricára, amelyet aztán ráragasztunk a korongra. Utóbbi előnye, hogy változtatható a korongon megjelenő kép és nem igényel speciális felületű lemezt. Hozott lemez hibájából adódó sikertelen írás miatt nem tudunk felelősséget vállalni, annak írási költségét ekkor is ki kell fizetni. Saját lemez..

Elakadt? Segítségre van szüksége?

GYIK Kapcsolat Egyedi árajánlatot kérek