Az elektronikus ügyintézés elterjedésével egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk személyes és hivatalos dokumentumaink digitális formában való archiválására.

Egyik és egyben legnagyobb előnye a szkennelt dokumentumoknak, hogy nem mennek tönkre és kis helyen elférnek, bármikor hozzáférhetőek lehetnek. Az ügyintézés az ilyen formátumú iratokkal akár otthonról is lebonyolítható, időt és sorban állást megspórolva.

Nyomdánkban lehetőséget biztosítunk kis és nagy példányszámú, kiváló minőségű, színes és fekete-fehér, akár expressz gyorsasággal elkészülő dokumentum, könyv, grafika és fotó beolvasásra. Továbbá ügyfeleink kész elektronikus kivonataikat különféle adathordozóra kérhetik. CD-re vagy DVD-re felírva, pendrive-on, vagy e-mail-ben elküldve, esetlegesen elfaxolva igényeik szerint. Üzletünkben a felsorolt adathordozók beszerezhetőek.

Ügyfeleinknek plusz szolgáltatásként szakmai tudásunkat és szakértelmünket is nyújtjuk a szkennelt formátum legopcionálisabb paramétereinek beállításával. Vagyis az egyes dokumentumok tovább feldolgozása érdekében formátumban, szín (szín transzformáció), felbontás, és méretben a maximális kompatibilitást biztosítjuk. Ezen kívül megadható strukturális elrendezés és egyéb elnevezések, mappázások az egyes fájlokat illetően.

Szkennelési paraméterek

  • színes, szürke árnyalatos és fekete-fehér
  • maximális méret A0+ (914x1189 mm)
  • maximális felbontás: 1200 dpi
  • sebesség (lapadagolóból) színes dokumentumnál 39 oldal A4/perc, fekete-fehérnél 105 oldal A4/perc
  • tervrajzok esetén a vállalási határidő függ a mennyiségtől

Fontos tudnivalók

Dokumentumaik szélei abban az esetben, ha nagyobb oldalszámról van szó, ne legyenek sérültek, gyűröttek, "szamárfülesek", mert a szkenner lapadagolójában elakadhatnak.

Az esetlegesen megsérült dokumentumok további sérülései, gép általi begyűrései miatt felelősséget nem tudunk vállalni, megértésüket előre is köszönjük. Kis példányszámú antik, égetett szélű és egyéb oklevelek, könyvek, hivatalos okiratok beolvasása kizárólag üveglapról történik. Kérjük árbeli különbségeinkről a szkennelés módját illetően tájékozódjanak ártáblázatunkból, vagy hívjanak minket további információkért telefonszámainkon.

Fényképek szkennelését A3-as méretre felrakva szkenneljük a gyors és gazdaságos ügyintézés érdekében. Igény szerint a fényképeket különálló képekre megvágjuk, szerkesztési költségünknek megfelelően.

Az A3-as szkennelés ára az A4-es ár duplája!

Amennyiben a nagy méretű rajzok (A2-től A0+-ig) nem szabványos hosszúságúak, azaz nagyobbak az oldalon megadott méreteknél plusz centimétert számolunk fel a rajz méretéhez igazodva.

Szkennelés

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft


Kapcsolódó termékek

Diploma, szakdolgozat kötés

Diploma, szakdolgozat kötés

Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológia nem csak gyors, de tartós és igényes is. A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (min. 50 oldal). Gerinc aranyozása: 762,- Ft. A kötés ára három sor aranyozását foglalja ma..

Diploma, szakdolgozat kötés kiegészítő szolgáltatások

Diploma, szakdolgozat kötés kiegészítő szolgáltatások

Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológiának köszönhetően akár 1 óra alatt is elkészítjük. Ez az eljárás nem csak gyors, de tartós és igényes is. A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (30-40 oldal). Gerinc aranyozása: 76..

Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

Dokumentumainak gyors összefűzésére Műanyag spirálozás Színek, bővíthetőség A műanyag spirálozás, többféle színben, választható elő- és hátlappal, utólag bontható, bővíthető kötési lehetőséget kínál. Az elő- és hátlapok a különböző színű fóliáktól, a sokféle felületű és színű kartonokig széles skálán rendelkezésre állnak. A műanyag spirálozást A4 méretig vállaljuk. A szolgáltatás megv..

Fóliázás

Fóliázás

Hasonlóan a lamináláshoz, a fóliázás is nyújt bizonyos védelmet, viszont a lap széle vágott, vízálló nem lesz. Tartóssága mellett kiadványának igényesebb megjelenést kölcsönöz a matt vagy fényes fólia. Javasolt felhasználási terület: étlap, mappa, katalógusok, kiadványok. A gép indulásakor beállási költséget számítunk fel, ami a darabáron felül +2000 Ft + ÁFA..

Elakadt? Segítségre van szüksége?

GYIK Kapcsolat Egyedi árajánlatot kérek