Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológia nem csak gyors, de tartós és igényes is.

A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (min. 50 oldal).

Gerinc aranyozása: 762,- Ft.

A kötés ára három sor aranyozását foglalja magába (pl. Szakdolgozat, név, évszám). Aranyozásnál két fix betűmérettel dolgozunk, hozott mintánál figyelembe kell venni, hogy ami nyomtatva egy sorba kifér, aranyozásnál lehet, hogy csak két sorba. A nyomtatást külön számoljuk, amelynek költségét ezen az oldalon tudja kiszámolni.

Az ügyintézés gördülékenysége érdekében, kérjük, előre tájékozódjon az adott intézmény formai követelményei felől!

A diploma/szakdolgozat kötés megrendelésénél kérjük feltüntetni, mi kerüljön a külső, aranyozott borítóra. Ha van, mintát is csatolni, milyen elrendezéssel. Ezen információk nélkül nem tudjuk határidőre vállalni a szakdolgozat kötését!

SZÜKSÉGES A LAPCSERE?

Kidobás nélkül megoldjuk!

A fémsínes kötés előnye a ragasztókötéssel szemben, hogy szemétkosárba kerülés nélkül bontható. Nincs felesleg, nincs selejt. A sínt visszanyitjuk és az adott lapot percek alatt kicseréljük, az újranyomás költségeit is minimalizálva ezzel. A gerinc tartása erősebb, mint a ragasztókötésé, a lapok nem csúsznak, vagy esnek ki.

Lapcsere ára: 1015,- Ft és megvárható üzletünkben.

Vállalási határidő:

1 órás kötés
Munkanapokon – aznapra a legkésőbb 16 óráig leadott diplomát/szakdolgozatot tudjuk elkészíteni. 17 óra utáni megrendelést másnap nyitáskor leadott munkának tekintjük (átvehető 8:30-tól). Egyéb esetben leadástól függően vehető át az elkészült munka pl.: leadás 16:30, átvehető: következő munkanap 8:00.
Szombaton – aznapra a legkésőbb 12 óráig leadott diplomát/szakdolgozatot tudjuk vállalni.
24 órás és 72 órás kötés
Munkanapokon – a leadástól számított 24, illetve 72 óra múlva vehető át a szakdolgozat, amibe kizárólag a munkanapok számítanak, a szombat nem. Pl.: leadás: péntek 12:00, átvehető: 1 napos megrendelés esetén hétfőn 12:00-tól, illetve 3 napos megrendelés esetén szerdán 12:00-tól.
Szombaton – szombati leadás esetén hétfő 7:30-tól számoljuk a 24 és a 72 órát.

Szakdolgozat kötését szombaton is vállaljuk 1 óra alatt.

Word fájl nyomtatásánál nem tudunk garanciát vállalni, hogy valóban úgy fog kinézni, mint az Ön számítógépén. Kérjük, hogy amennyiben lehetséges PDF formátumban töltse fel a nyomdakész anyagot, mert ez a formátum biztosítja a beállított méret megtartását!

Diploma, szakdolgozat kötés

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft


Kapcsolódó termékek

Szkennelés

Szkennelés

Az elektronikus ügyintézés elterjedésével egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk személyes és hivatalos dokumentumaink digitális formában való archiválására. Egyik és egyben legnagyobb előnye a szkennelt dokumentumoknak, hogy nem mennek tönkre és kis helyen elférnek, bármikor hozzáférhetőek lehetnek. Az ügyintézés az ilyen formátumú iratokkal akár otthonról is lebonyolítható, időt és sorban áll..

CD nyomtatás, másolás

CD nyomtatás, másolás

Nyomtatásnál kétféle lehetőség közül választhat: közvetlenül a korongra nyomtatunk vagy etikett matricára, amelyet aztán ráragasztunk a korongra. Utóbbi előnye, hogy változtatható a korongon megjelenő kép és nem igényel speciális felületű lemezt. Hozott lemez hibájából adódó sikertelen írás miatt nem tudunk felelősséget vállalni, annak írási költségét ekkor is ki kell fizetni. Saját lemez..

Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

Dokumentumainak gyors összefűzésére Műanyag spirálozás Színek, bővíthetőség A műanyag spirálozás, többféle színben, választható elő- és hátlappal, utólag bontható, bővíthető kötési lehetőséget kínál. Az elő- és hátlapok a különböző színű fóliáktól, a sokféle felületű és színű kartonokig széles skálán rendelkezésre állnak. A műanyag spirálozást A4 méretig vállaljuk. A szolgáltatás megv..

Diploma, szakdolgozat kötés kiegészítő szolgáltatások

Diploma, szakdolgozat kötés kiegészítő szolgáltatások

Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológiának köszönhetően akár 1 óra alatt is elkészítjük. Ez az eljárás nem csak gyors, de tartós és igényes is. A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (30-40 oldal). Gerinc aranyozása: 76..

Elakadt? Segítségre van szüksége?

GYIK Kapcsolat Egyedi árajánlatot kérek