Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológiának köszönhetően akár 1 óra alatt is elkészítjük.

Ez az eljárás nem csak gyors, de tartós és igényes is. A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (30-40 oldal).

Gerinc aranyozása: 762,- Ft.

SZÜKSÉGES A LAPCSERE?

Kidobás nélkül megoldjuk!

A fémsínes kötés előnye a ragasztókötéssel szemben, hogy szemétkosárba kerülés nélkül bontható. Nincs felesleg, nincs selejt. A sínt visszanyitjuk és az adott lapot percek alatt kicseréljük, az újranyomás költségeit is minimalizálva ezzel. A gerinc tartása erősebb, mint a ragasztókötésé, a lapok nem csúsznak, vagy esnek ki.

Lapcsere ára: 800,- Ft.

Szakdolgozat kötését szombaton is vállaljuk 1 óra alatt.

A szombat délelőtti nyitva tartás a kötési időbe nem számít bele.
Tehát pl. a pénteken 17 órakor hozott szakdolgozat hétfőn 17 órára lesz kész a 24 órás kötés esetén.

Kérjük, hogy amennyiben lehetséges PDF formátumban töltse fel a nyomdakész anyagot, mert ez a formátum biztosítja a beállított méret megtartását!

Diploma, szakdolgozat kötés kiegészítő szolgáltatások

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft


Kapcsolódó termékek

Szkennelés

Szkennelés

Az elektronikus ügyintézés elterjedésével egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk személyes és hivatalos dokumentumaink digitális formában való archiválására. Egyik és egyben legnagyobb előnye a szkennelt dokumentumoknak, hogy nem mennek tönkre és kis helyen elférnek, bármikor hozzáférhetőek lehetnek. Az ügyintézés az ilyen formátumú iratokkal akár otthonról is lebonyolítható, időt és sorban áll..

CD nyomtatás, másolás

CD nyomtatás, másolás

Nyomtatásnál kétféle lehetőség közül választhat: közvetlenül a korongra nyomtatunk vagy etikett matricára, amelyet aztán ráragasztunk a korongra. Utóbbi előnye, hogy változtatható a korongon megjelenő kép és nem igényel speciális felületű lemezt. Hozott lemez hibájából adódó sikertelen írás miatt nem tudunk felelősséget vállalni, annak írási költségét ekkor is ki kell fizetni. Saját lemez..

Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

Dokumentumainak gyors összefűzésére Műanyag spirálozás Színek, bővíthetőség A műanyag spirálozás, többféle színben, választható elő- és hátlappal, utólag bontható, bővíthető kötési lehetőséget kínál. Az elő- és hátlapok a különböző színű fóliáktól, a sokféle felületű és színű kartonokig széles skálán rendelkezésre állnak. A műanyag spirálozást A4 méretig vállaljuk. A szolgáltatás megv..

Tervrajz nyomtatás

Tervrajz nyomtatás

Nálunk rövid határidővel elkészülnek tervrajzai, kifogástalan minőségben, akár 1-2 munkanap alatt. A rajzok nyomtatásához speciális, nagyméretű nyomtatókra van szükség. A nyomatok lehetnek fekete-fehérek vagy színesek. Az árak ennek függvényében változnak. NEON színű papírra, 594 mm szélességben külön árajánlat alapján. Minimálás nyomtatási költség bruttó 1.000,- Ft A k..

Elakadt? Segítségre van szüksége?

GYIK Kapcsolat Egyedi árajánlatot kérek