H-P.: 07:30 - 18:00 | SZO.: ZÁRVA | V.: ZÁRVA

Bélyegzőkészítés

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft

A COLOP és Trodat márkák gyakorlatilag szinte minden irodai bélyegzési feladatra megoldást nyújtanak, a hagyományos "nyeles" kézi bélyegzőktől a modern önfestékező bélyegzőkig.

A dátumos és dátum nélküli bélyegzők közül a normál irodai használatra műanyagházas, fokozott igénybevételre fémházas bélyegzőket, irodán kívüli használatra zsebbélyegzőket kínálunk. A méretválaszték világszerte egyedülállóan széles. A kreatív termékfejlesztésnek köszönhetően a termékcsoportok közül többet világelsőként és szabadalmakkal védve hozott forgalomba a COLOP.

A szöveglemez az egyik legfontosabb része bélyegzőjének. Cégünk felhagyott a fotopolymeres bélyegző szöveglemez készítési technikával és átváltott a korszerű CO2 lézervágott szöveglemezekre melyek precíz, tartós és kristálytiszta nyomatot biztosítanak.

Abban az esetben, ha a szöveglemez logót tartalmaz, a szöveglemez árán felül + szerkesztési költséget számolunk fel, melynek ára: + 1250 + áfa (Bruttó: 1587 Ft)

Bélyegző szöveglemez rendelés esetén kérem a megjegyzés rovatba tüntesse fel a készülék pontos típusát (Colop Printer 30), vagy a szöveglemez méretét (pl.: 47x18 mm)

Lehetősége van PDF állomány feltöltésére is, amennyiben valamilyen vektorgrafikus programban megszerkesztette bélyezgő lenyomatát. Fontos, hogy vektoros grafika legyen, csak így tudjuk garantálni a tűéles nyomatot.

Amennyiben ezen választék nem megfelelő Önnek, kérjük látogasson el Bélyezgő webáruházunkba, ahol mindent megtalál:

www.belyegzos.hu

A webáruházon keresztül rendelt bélyegző esetén üzenetben küldünk értesítést az elkészülés idejéről. Személyes megrendelésnél akár meg is várható a bélyegző, munkától függően nagyjából 20 perc.


Ügyfeleink

Gyors, segítőkész, lelkes csapat, profi kapcsolattartás és kiszolgálás 😊

TANKÁNÉ ÁDÁM Róza / Roza TANKA
Beszerző / Purchaser

Tizenhat éve járok a Print Profi-hoz úgy is mint magánember és úgy is mint cég a legkülönfélébb dolgokkal.
Soha nem ért csalódás, a minőséggel szemben , soha nem volt kifogásom, de munkatársaimnak sem , holott mi a világban dolgozunk és felhasználjuk a Print Profi munkáit. Komáromi Zsolt barátomnak külön köszönöm a nagyszerű együttműködést és szép jövőt kívánok.

Sallai András
alelnök, IMG
olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar jégtáncos, a legendás Regőczy–Sallay-jégtánckettős férfi tagja

A PrintProfi Digitális Gyorsnyomdával már régóta dolgozunk együtt. A nyomdát gyors, pontos, precíz, minőségi és megbízható, magas színvonalú munkavégzés jellemzi. A nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat versenyképes áron biztosítják. A kollégáik nagyon segítőkészek, emberileg és szakmailag is kiváló tulajdonságokkal lehet őket jellemezni

Szabó Zsolt
nemzetközi koordinátor
Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Gratulálok a Printprofi csapatnak és köszönöm az évek óta tartó kiváló együttműködést és a minőségi munkát!
Hajrá Vác!

Személyes üdvözlettel:
Bogányi Gergely
Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia

Elakadt? Miben segíthetünk?


GYIK Kapcsolat Árajánlat
Pályázatok

Minden jog fenntartva ©2004-2024 - Print Profi Kft.