Jegyzettömb

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft

Lehetséges opciók

Válasszon a lehetőségek közül és adja le rendelését pár kattintással!

Információk

A legfontosabb tudnivalók a szolgáltatásunkról

Az oldalunkon feltűntetett árak A5 méretű, 50 lapos, 1 oldalasan, színes nyomtatással készült jegyzettömbökre vonatkoznak.
A jegyzetoldalak 80 g ofszet papírból, a hátlapok pedig 300 g-os kartonból készülnek.

Ragasztott tömbösítéssel rögzítjük egymáshoz az odalakat, ami stabilan összefogja a lapokat, a legfelső lapok könnyen letéphetők.

A teljes A5 méretű felület nyomtatható, készülhet egyedi fejléccel, vonalas vagy négyzetrácsos írófelülettel is, személyre szabható grafikával, így kiváló reklámhordozó termék is egyben a felhasználhatósága mellett.

Az árak a grafikai tervezés költségét nem tartalmazzák, amennyiben mi készítjük a grafikát plusz szerkesztési díjat számolunk fel, erről bővebben a grafikai szerkesztés menüpont alatt tájékozódhatnak.

A fentiektől eltérő paraméterek esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Galéria

Tekintse meg referenciáinkat!


Elakadt? Miben segíthetünk?


GYIK Kapcsolat Árajánlat


Gyors, segítőkész, lelkes csapat, profi kapcsolattartás és kiszolgálás 😊

TANKÁNÉ ÁDÁM Róza / Roza TANKA
Beszerző / Purchaser


Tizenhat éve járok a Print Profi-hoz úgy is mint magánember és úgy is mint cég a legkülönfélébb dolgokkal.
Soha nem ért csalódás, a minőséggel szemben , soha nem volt kifogásom, de munkatársaimnak sem , holott mi a világban dolgozunk és felhasználjuk a Print Profi munkáit. Komáromi Zsolt barátomnak külön köszönöm a nagyszerű együttműködést és szép jövőt kívánok.

Sallai András
alelnök, IMG
olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar jégtáncos, a legendás Regőczy–Sallay-jégtánckettős férfi tagjaA PrintProfi Digitális Gyorsnyomdával már régóta dolgozunk együtt. A nyomdát gyors, pontos, precíz, minőségi és megbízható, magas színvonalú munkavégzés jellemzi. A nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat versenyképes áron biztosítják. A kollégáik nagyon segítőkészek, emberileg és szakmailag is kiváló tulajdonságokkal lehet őket jellemezni

Szabó Zsolt
nemzetközi koordinátor
Apor Vilmos Katolikus FőiskolaGratulálok a Printprofi csapatnak és köszönöm az évek óta tartó kiváló együttműködést és a minőségi munkát!
Hajrá Vác!

Személyes üdvözlettel:
Bogányi Gergely

Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Pályázatok

Minden jog fenntartva ©2004-2023 - Print Profi Kft.