H-P.: 07:30 - 18:00 | SZO.: ZÁRVA | V.: ZÁRVA

Szkennelés

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft

Az elektronikus ügyintézés elterjedésével egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk személyes és hivatalos dokumentumaink digitális formában való archiválására.

Egyik és egyben legnagyobb előnye a szkennelt dokumentumoknak, hogy nem mennek tönkre és kis helyen elférnek, bármikor hozzáférhetőek lehetnek. Az ügyintézés az ilyen formátumú iratokkal akár otthonról is lebonyolítható, időt és sorban állást megspórolva.

Nyomdánkban lehetőséget biztosítunk kis és nagy példányszámú, kiváló minőségű, színes és fekete-fehér, akár expressz gyorsasággal elkészülő dokumentum, könyv, grafika és fotó beolvasásra. Továbbá ügyfeleink kész elektronikus kivonataikat különféle adathordozóra kérhetik. CD-re vagy DVD-re felírva, pendrive-on, vagy e-mail-ben elküldve, esetlegesen elfaxolva igényeik szerint. Üzletünkben a felsorolt adathordozók beszerezhetőek.

Ügyfeleinknek plusz szolgáltatásként szakmai tudásunkat és szakértelmünket is nyújtjuk a szkennelt formátum legopcionálisabb paramétereinek beállításával. Vagyis az egyes dokumentumok tovább feldolgozása érdekében formátumban, szín (szín transzformáció), felbontás, és méretben a maximális kompatibilitást biztosítjuk. Ezen kívül megadható strukturális elrendezés és egyéb elnevezések, mappázások az egyes fájlokat illetően.

Szkennelési paraméterek

  • színes, szürke árnyalatos és fekete-fehér
  • maximális méret A0+ (914x1189 mm)
  • maximális felbontás: 1200 dpi
  • sebesség (lapadagolóból) színes dokumentumnál 39 oldal A4/perc, fekete-fehérnél 105 oldal A4/perc
  • tervrajzok esetén a vállalási határidő függ a mennyiségtől

Fontos tudnivalók

Dokumentumaik szélei abban az esetben, ha nagyobb oldalszámról van szó, ne legyenek sérültek, gyűröttek, "szamárfülesek", mert a szkenner lapadagolójában elakadhatnak.

Az esetlegesen megsérült dokumentumok további sérülései, gép általi begyűrései miatt felelősséget nem tudunk vállalni, megértésüket előre is köszönjük. Kis példányszámú antik, égetett szélű és egyéb oklevelek, könyvek, hivatalos okiratok beolvasása kizárólag üveglapról történik. Kérjük árbeli különbségeinkről a szkennelés módját illetően tájékozódjanak ártáblázatunkból, vagy hívjanak minket további információkért telefonszámainkon.

Fényképek szkennelését A3-as méretre felrakva szkenneljük a gyors és gazdaságos ügyintézés érdekében. Igény szerint a fényképeket különálló képekre megvágjuk, szerkesztési költségünknek megfelelően.

Az A3-as szkennelés ára az A4-es ár duplája!

Amennyiben a nagy méretű rajzok (A2-től A0+-ig) nem szabványos hosszúságúak, azaz nagyobbak az oldalon megadott méreteknél plusz centimétert számolunk fel a rajz méretéhez igazodva.


Ügyfeleink

Gyors, segítőkész, lelkes csapat, profi kapcsolattartás és kiszolgálás 😊

TANKÁNÉ ÁDÁM Róza / Roza TANKA
Beszerző / Purchaser

Tizenhat éve járok a Print Profi-hoz úgy is mint magánember és úgy is mint cég a legkülönfélébb dolgokkal.
Soha nem ért csalódás, a minőséggel szemben , soha nem volt kifogásom, de munkatársaimnak sem , holott mi a világban dolgozunk és felhasználjuk a Print Profi munkáit. Komáromi Zsolt barátomnak külön köszönöm a nagyszerű együttműködést és szép jövőt kívánok.

Sallai András
alelnök, IMG
olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar jégtáncos, a legendás Regőczy–Sallay-jégtánckettős férfi tagja

A PrintProfi Digitális Gyorsnyomdával már régóta dolgozunk együtt. A nyomdát gyors, pontos, precíz, minőségi és megbízható, magas színvonalú munkavégzés jellemzi. A nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat versenyképes áron biztosítják. A kollégáik nagyon segítőkészek, emberileg és szakmailag is kiváló tulajdonságokkal lehet őket jellemezni

Szabó Zsolt
nemzetközi koordinátor
Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Gratulálok a Printprofi csapatnak és köszönöm az évek óta tartó kiváló együttműködést és a minőségi munkát!
Hajrá Vác!

Személyes üdvözlettel:
Bogányi Gergely
Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia

Elakadt? Miben segíthetünk?


GYIK Kapcsolat Árajánlat
Pályázatok

Minden jog fenntartva ©2004-2024 - Print Profi Kft.