Póló feliratozás

 • 0.0 Ft

 • Nettó: 0.0 Ft

Lehetséges opciók

Válasszon a lehetőségek közül és adja le rendelését pár kattintással!

Információk

A legfontosabb tudnivalók a szolgáltatásunkról

Lézervágott matrica

Ajánljuk feliratok, logók, egyszerű vektoros grafikák stabil megjelenítésére a textilen. Ezzel a technikával vállaljuk mezek (poliészter), kötények, párnák (vászon), zászlók feliratozását is. A vasalás 200 fokon történik, tehát a hozott anyagnak vasalhatónak kell lennie!Kérjük a póló kiválasztásánál ellenőrizze a termékcímkét! Az anyag tulajdonságaiból adódó hibákért nem tudunk felelősséget vállalni (pl. hő hatására történő méretváltozás, zsugorodás, hullámosodás, elszíneződés) . A vasalni kívánt ruhákat, textileket, kérjük minden esetben TISZTA állapotban adják le üzletünkben!

A vágott matrica hátránya, hogy csak egy színből vágható, és aprólékos grafikák, képek megjelenítésére nem alkalmas. A gyártáshoz vektoros grafika szükséges. Előnye, hogy a felvasalt matrica rendkívül tartós, akár 90 °C-on mosva sem válik le a hordozó anyagról, vasalását csak kifordított állapotban javasoljuk. Ezzel az eljárással lehetőség van hozott alapanyagra dolgozni, de üzletünkben választható fekete és fehér színű póló minden méretben (S-4XL). Gondolkodj színesben! A felirat színét 20 színárnyalat közül választhatja ki. Webes megrendelés esetén a választott fólia színét kérjük a MEGJEGYZÉS rovatban feltüntetni, valamint a 2XL-nél nagyobb méret is itt kérhető! A legjobb minőséget saját termékeink esetén tudjuk 100% -ig garantálni.

Amennyiben ezt az eljárást választotta és szeretne fájlt feltölteni ajánljuk a PDF állományt, mert megtartja a méretét és vektoros grafikát biztosít (amennyiben olyan programban készült, amely képes vektoros állományok előállítására pl.: CorelDRAW)

Abban az esetben, ha a grafika részlet gazdag, vektorizálás szükséges, ebben az esetben szerkesztési díjat számolunk fel, ennek díja 2000 Ft+áfa negyedóránként.

A választott színt írja a MEGJEGYZÉS rovatba!

Szublimációs nyomtatás

Színes fotónyomtatás műszálas alapanyagú textilre. A póló és textilnyomtatás alapvető feltétele az alapanyag minősége. A küldött fotó 30x20 cm méretben kerül nyomtatásra, tehát a fotó kiválasztásánál ezt a méretet vegyük figyelembe! A szublimációs eljárással készült termékek tartósak, jól moshatóak, a színei nem fakulnak. Nincs hordozóanyag, a festék magas hő (200 fok) és nyomás hatására (síkprés) közvetlenül az anyagra kerül, csak fehér alapanyagra alkalmazható. Póló S-4XL méretig választható üzletünkben.
A nyomtatható ajándéktárgyak esetében a fotó egy speciális bevonatra kerül, ezért ezeket a termékeket csak saját alapanyagainkra tudjuk elkészíteni ezzel az eljárással:

 • párna
 • bögre
 • fotókő
 • puzzle
 • egérpad
 • vágódeszka
 • táska

Minőségi garanciát csak a mi pólónkra garantálunk. Hozott pólók esetén mindenképp új, jó minőségű magas pamuttartalmú pólókat várunk.

Amennyiben ezt az eljárást választotta és szeretne fájlt feltölteni ajánljuk a JPG állományt. Több fénykép esetén tömörített fájlként töltse fel a képeket.

Amennyiben montázst szeretne több fotó felhasználásával, ezt szerkesztés (2000 Ft+áfa negyedóránként) után tudjuk nyomtatni.

A lézervágott matricás feliratozás és a szublimációs nyomtatás ára 20x30 cm méretű grafikára vonatkozik!

Szitázás

Általában nagyobb mennyiségnél alkalmazható gazdaságosan, mivel a szitaszerszám elkészítése és a beállási költség egy magasabb, egyszeri összeg, így általában 50 db felett gazdaságos. A darabszám és a grafika ismeretében minden esetben egyedi árat kalkulálunk, kérje árajánlatunkat e-mailben: info@printprofi.hu. Ennél a terméknél az elkészítési határidő a grafika és az árajánlat jóváhagyását követően 5-8 munkanap.

Amennyiben ezt az eljárást választotta és szeretne fájlt feltölteni ajánljuk a JPG állományt.

Az üzletben leadott rendelés másnap délutánra (15 óra után) készül el, webshopunkon leadott rendelés átfutási ideje 24 óra. 15 óráig leadott rendelést lehetőség van még aznapra kérni +1000Ft gyorsasági felár ellenében. Több darab esetén (10 db-tól) 1-3 munkanap az elkészítés határideje.

A feltöltött állomány mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot.

Kedvezményeink a következők (egyforma grafika esetén):

 • 2 db esetén -10%
 • 5 db esetén -20%
 • 10 db esetén -30%

Elakadt? Miben segíthetünk?


GYIK Kapcsolat Árajánlat


Gyors, segítőkész, lelkes csapat, profi kapcsolattartás és kiszolgálás 😊

TANKÁNÉ ÁDÁM Róza / Roza TANKA
Beszerző / Purchaser


Tizenhat éve járok a Print Profi-hoz úgy is mint magánember és úgy is mint cég a legkülönfélébb dolgokkal.
Soha nem ért csalódás, a minőséggel szemben , soha nem volt kifogásom, de munkatársaimnak sem , holott mi a világban dolgozunk és felhasználjuk a Print Profi munkáit. Komáromi Zsolt barátomnak külön köszönöm a nagyszerű együttműködést és szép jövőt kívánok.

Sallai András
alelnök, IMG
olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar jégtáncos, a legendás Regőczy–Sallay-jégtánckettős férfi tagjaA PrintProfi Digitális Gyorsnyomdával már régóta dolgozunk együtt. A nyomdát gyors, pontos, precíz, minőségi és megbízható, magas színvonalú munkavégzés jellemzi. A nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat versenyképes áron biztosítják. A kollégáik nagyon segítőkészek, emberileg és szakmailag is kiváló tulajdonságokkal lehet őket jellemezni

Szabó Zsolt
nemzetközi koordinátor
Apor Vilmos Katolikus FőiskolaGratulálok a Printprofi csapatnak és köszönöm az évek óta tartó kiváló együttműködést és a minőségi munkát!
Hajrá Vác!

Személyes üdvözlettel:
Bogányi Gergely

Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Pályázatok

Minden jog fenntartva ©2004-2023 - Print Profi Kft.