H-P.: 07:30 - 18:00 | SZO.: ZÁRVA | V.: ZÁRVA

Csapat

Jelenleg 11 kollégánk dolgozik 220 négyzetméteren, hogy minél gyorsabban álljunk az Ön rendelkezésére...

Elsődleges szempontunknak tartottuk az új weboldal készítésénél, hogy az elmúlt években ügyfeleinktől beérkezett ötleteket megvalósítsuk. Megpróbáltuk az egyszerűséget, a könnyen kezelhetőséget a funkcionalitást előtérbe helyezni, ezáltal gyorsítva mind az elektronikus árajánlat, az ügyvitel és a gyártás folyamatát. Köszönjük segítségüket!


Céginformáció

A PrintProfi 2004-ben alakult a korábbi vállalkozás utódjaként.

A kezdeti szolgáltatások mára teljes körű nyomdai szolgáltatássá nőtték ki magukat. Jelenleg 11 kollégánk dolgozik 220 négyzetméteren, hogy minél gyorsabban, a mai kor kihívásainak megfelelően álljon ügyfeleink rendelkezésére. Célunk, hogy minden kedves ügyfelünk az általa rendelt terméket a határidőre, a legjobb minőségben, és elérhető áron kapjon meg. Kiemelt profilunk az alacsony példányszámú digitális nyomtatás, mint például katalógusok, használati utasítások, meghívók, étlapok, névjegyek, szórólapok, nagyformátumú nyomtatás és egyéb reklám termékek. Ehhez rendelkezésünkre áll a saját tulajdonú, teljes technológiai háttér.

Próbálunk a mai kor követelményinek megfelelni, ezért a hatékonyabb ügymenet és gyártás érdekében bevezettük a webáruházunkkal összekötött ügyviteli rendszert.


Küldetés, jövőkép, értékeink


Küldetésünk, hogy vevőink részére az általuk elvárt, sőt azt meghaladó színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

Jövőképünk, hogy hosszútávon városunkban és tágabb környezetében meghatározó szereplőként jelen lenni a gyorsnyomdai szolgáltatások területén. Ezzel párhuzamosan folyamatosan fejleszteni kollégáink tudását, szakmai kompetenciáját, és gépparkunk technológiai színvonalát.

Mindazok mellett, hogy próbálunk hatékonyan és eredményesen működni továbbra sem szabad szem elől tévesztenünk alapvető értékeinket, úgy mint becsületesség, kitartás, alázat és szorgalom. Ezek napi munkánk elválaszthatatlan részét képezik. 

Külön kiemelendő munkatársaink megbecsülése.

Környezetünk védelmében természetesen meghatározott szabványok szerint törekszünk a minimális környezeti lábnyom hagyására. Ennek értelmében folyamataink és gyártásunk a minimális hulladék keletkezésére törekszik. A keletkezett hulladékot szelektív gyűjtjük és elszállítjuk. Az üzemi területen törekszünk a minimális energiafelhasználásra beruházásainknál külön figyelmet fordítunk és előnyben részesítjük a kisebb energiaigényű technológiákat.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk szerepel a NAV köztartozásmentes adózók listáján.


Cégünk a NAV minősítése szerint MEGBÍZHATÓ ADÓZÓ.


Vásárlóink véleménye alapján 2015-ben megkaptuk a Megbízható cég védjegyet.

A napi munka során valamennyi kollégánk ismer minden egyes munkafázist és terméket, de nálunk is jellemző a specializálódás. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert így bizonyos tevékenységeket sokkal elmélyültebben ismer az, aki nap mint nap az adott területen dolgozik. Ennek megfelelően csapatunk tagjainak főbb munkaterületi elosztása a következő:


Ügyfeleink

Gyors, segítőkész, lelkes csapat, profi kapcsolattartás és kiszolgálás 😊

TANKÁNÉ ÁDÁM Róza / Roza TANKA
Beszerző / Purchaser

Tizenhat éve járok a Print Profi-hoz úgy is mint magánember és úgy is mint cég a legkülönfélébb dolgokkal.
Soha nem ért csalódás, a minőséggel szemben , soha nem volt kifogásom, de munkatársaimnak sem , holott mi a világban dolgozunk és felhasználjuk a Print Profi munkáit. Komáromi Zsolt barátomnak külön köszönöm a nagyszerű együttműködést és szép jövőt kívánok.

Sallai András
alelnök, IMG
olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar jégtáncos, a legendás Regőczy–Sallay-jégtánckettős férfi tagja

A PrintProfi Digitális Gyorsnyomdával már régóta dolgozunk együtt. A nyomdát gyors, pontos, precíz, minőségi és megbízható, magas színvonalú munkavégzés jellemzi. A nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat versenyképes áron biztosítják. A kollégáik nagyon segítőkészek, emberileg és szakmailag is kiváló tulajdonságokkal lehet őket jellemezni

Szabó Zsolt
nemzetközi koordinátor
Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Gratulálok a Printprofi csapatnak és köszönöm az évek óta tartó kiváló együttműködést és a minőségi munkát!
Hajrá Vác!

Személyes üdvözlettel:
Bogányi Gergely
Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia

Elakadt? Miben segíthetünk?


GYIK Kapcsolat Árajánlat
Pályázatok

Minden jog fenntartva ©2004-2024 - Print Profi Kft.