H-P.: 07:30 - 18:00 | SZO.: ZÁRVA | V.: ZÁRVA

Diploma, szakdolgozat kötés

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft

Az általunk használt fémgerinces gyorskötő technológia nem csak gyors, de tartós és igényes is.

A diplomakötési szabályoknak és iskolai előírásoknak maximálisan eleget tesz, így lehetőség van akár a gerinc megnyomására is. Ebben az esetben a gerinc vastagságának legalább 1cm-nek kell lennie (min. 50 oldal).

Gerinc aranyozása: 1990,- Ft.

A kötés ára három sor aranyozását foglalja magába (pl. Szakdolgozat, név, évszám). Aranyozásnál két fix betűmérettel dolgozunk, hozott mintánál figyelembe kell venni, hogy ami nyomtatva egy sorba kifér, aranyozásnál lehet, hogy csak két sorba. A nyomtatást külön számoljuk, amelynek költségét ezen az oldalon tudja kiszámolni.

Az ügyintézés gördülékenysége érdekében, kérjük, előre tájékozódjon az adott intézmény formai követelményei felől!

A diploma/szakdolgozat kötés megrendelésénél kérjük feltüntetni, mi kerüljön a külső, aranyozott borítóra. Ha van, mintát is csatolni, milyen elrendezéssel. Ezen információk nélkül nem tudjuk határidőre vállalni a szakdolgozat kötését!

SZÜKSÉGES A LAPCSERE?

Kidobás nélkül megoldjuk!

A fémsínes kötés előnye a ragasztókötéssel szemben, hogy szemétkosárba kerülés nélkül bontható. Nincs felesleg, nincs selejt. A sínt visszanyitjuk és az adott lapot percek alatt kicseréljük, az újranyomás költségeit is minimalizálva ezzel. A gerinc tartása erősebb, mint a ragasztókötésé, a lapok nem csúsznak, vagy esnek ki.

Lapcsere ára: 1990,- Ft és megvárható üzletünkben.

Vállalási határidő:

1 órás kötés
Munkanapokon – aznapra a legkésőbb 16 óráig leadott diplomát/szakdolgozatot tudjuk elkészíteni. 17 óra utáni megrendelést másnap nyitáskor leadott munkának tekintjük (átvehető 8:30-tól). Egyéb esetben leadástól függően vehető át az elkészült munka pl.: leadás 16:30, átvehető: következő munkanap 8:00.

24 órás és 72 órás kötés
Munkanapokon – a leadástól számított 24, illetve 72 óra múlva vehető át a szakdolgozat, amibe kizárólag a munkanapok számítanak. Pl.: leadás: péntek 12:00, átvehető: 1 napos megrendelés esetén hétfőn 12:00-tól, illetve 3 napos megrendelés esetén szerdán 12:00-tól.

Word fájl nyomtatásánál nem tudunk garanciát vállalni, hogy valóban úgy fog kinézni, mint az Ön számítógépén. Kérjük, hogy amennyiben lehetséges PDF formátumban töltse fel a nyomdakész anyagot, mert ez a formátum biztosítja a beállított méret megtartását!


Ügyfeleink

Gyors, segítőkész, lelkes csapat, profi kapcsolattartás és kiszolgálás 😊

TANKÁNÉ ÁDÁM Róza / Roza TANKA
Beszerző / Purchaser

Tizenhat éve járok a Print Profi-hoz úgy is mint magánember és úgy is mint cég a legkülönfélébb dolgokkal.
Soha nem ért csalódás, a minőséggel szemben , soha nem volt kifogásom, de munkatársaimnak sem , holott mi a világban dolgozunk és felhasználjuk a Print Profi munkáit. Komáromi Zsolt barátomnak külön köszönöm a nagyszerű együttműködést és szép jövőt kívánok.

Sallai András
alelnök, IMG
olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar jégtáncos, a legendás Regőczy–Sallay-jégtánckettős férfi tagja

A PrintProfi Digitális Gyorsnyomdával már régóta dolgozunk együtt. A nyomdát gyors, pontos, precíz, minőségi és megbízható, magas színvonalú munkavégzés jellemzi. A nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat versenyképes áron biztosítják. A kollégáik nagyon segítőkészek, emberileg és szakmailag is kiváló tulajdonságokkal lehet őket jellemezni

Szabó Zsolt
nemzetközi koordinátor
Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Gratulálok a Printprofi csapatnak és köszönöm az évek óta tartó kiváló együttműködést és a minőségi munkát!
Hajrá Vác!

Személyes üdvözlettel:
Bogányi Gergely
Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia

Elakadt? Miben segíthetünk?


GYIK Kapcsolat Árajánlat
Pályázatok

Minden jog fenntartva ©2004-2024 - Print Profi Kft.