Spirálozás, fémsínes kötés, műanyag iratsín

  • 0.0 Ft

  • Nettó: 0.0 Ft

Lehetséges opciók

Válasszon a lehetőségek közül és adja le rendelését pár kattintással!

Információk

A legfontosabb tudnivalók a szolgáltatásunkról

Dokumentumainak gyors összefűzésére

Műanyag spirálozás

Színek, bővíthetőség

A műanyag spirálozás, többféle színben, választható elő- és hátlappal, utólag bontható, bővíthető kötési lehetőséget kínál. Az elő- és hátlapok a különböző színű fóliáktól, a sokféle felületű és színű kartonokig széles skálán rendelkezésre állnak. A műanyag spirálozást A4 méretig vállaljuk. A szolgáltatás megvárható.

Fém spirálozás

Elegancia, robusztusság és tartósság jellemzi ezt a kötéstechnikát. Fémspirál használatakor max. 125 lapot tud tartósan összekötni. Optikailag egy "csemege", és nagy stabilitás jellemzi, ezen kívül a vastag prezentációkat is könnyedén lapozhatja 360˚-os szögben... A szolgáltatás megvárható.

A3-as méret hosszú oldalon történő spirálozása az A4-es ár duplája!

Fémsínes kötés

Bonthatatlanság, elegancia

A fémgerinc kötés egy nagyon elegáns és stabil (kézzel szétszedhetetlen) dokumentumot eredményez. Átlátszó vagy áttetsző előlappal és karton hátlappal készül, mely jó tartást ad 10-20 lapnak is, de nem merev mint a a bőrkötés. Ajánlott szép, igényes munkák (árajánlat, prospektus, stb...) elkészítéséhez. Ugyanazzal a mechanikai kötési eljárással készül mint a diplomakötés. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a már bekötött munkát kinyissuk, és igény szerint lapot cseréljünk benne, további kimaradt lapot tegyünk bele és ezután visszakössük. Kisebb mennyiség esetén megvárható.

Műanyag iratsín

Gyorsaság, egyszerűség

Az iratsínes kötés legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzá semmilyen gép, kézzel, egyszerűen összefogható vele akár 130 lap. Bontható, bővíthető, gazdaságos megoldás.

Galéria

Tekintse meg referenciáinkat!


Elakadt? Miben segíthetünk?


GYIK Kapcsolat Árajánlat


Gyors, segítőkész, lelkes csapat, profi kapcsolattartás és kiszolgálás 😊

TANKÁNÉ ÁDÁM Róza / Roza TANKA
Beszerző / Purchaser


Tizenhat éve járok a Print Profi-hoz úgy is mint magánember és úgy is mint cég a legkülönfélébb dolgokkal.
Soha nem ért csalódás, a minőséggel szemben , soha nem volt kifogásom, de munkatársaimnak sem , holott mi a világban dolgozunk és felhasználjuk a Print Profi munkáit. Komáromi Zsolt barátomnak külön köszönöm a nagyszerű együttműködést és szép jövőt kívánok.

Sallai András
alelnök, IMG
olimpiai ezüstérmes, világbajnok magyar jégtáncos, a legendás Regőczy–Sallay-jégtánckettős férfi tagjaA PrintProfi Digitális Gyorsnyomdával már régóta dolgozunk együtt. A nyomdát gyors, pontos, precíz, minőségi és megbízható, magas színvonalú munkavégzés jellemzi. A nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat versenyképes áron biztosítják. A kollégáik nagyon segítőkészek, emberileg és szakmailag is kiváló tulajdonságokkal lehet őket jellemezni

Szabó Zsolt
nemzetközi koordinátor
Apor Vilmos Katolikus FőiskolaGratulálok a Printprofi csapatnak és köszönöm az évek óta tartó kiváló együttműködést és a minőségi munkát!
Hajrá Vác!

Személyes üdvözlettel:
Bogányi Gergely

Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész

Pályázatok

Minden jog fenntartva ©2004-2024 - Print Profi Kft.